Ce este Catalogul Naţional al Asociaţiilor de Pacienţi?

Acest Catalog este o bază de date în care sunt prezente organizaţiile de pacienţi care au dorit să se înscrie pentru a fi găsite mai uşor de către cei interesaţi. [Mai mult]

Rasfoieste catalogul Adauga o organizatie
small_image

Ce organizaţii se pot înscrie?

În acest Catalog se pot înscrie organizaţiile neguvernamentale care au în obiectul lor de activitate programe şi servicii dedicate pacienţilor. Chiar dacă o organizaţie nu poate fi definită ca o organizaţie de pacienţi (în care decizia aparţine pacienţilor) este bine să apară în acest Catalog, în măsura în care ea oferă servicii care sunt de interes pentru anumite categorii de pacienţi.

small_image

Cum caut o organizaţie în acest catalog?

Pentru a face o căutare în Catalog aveţi la dispoziţie mai multe modalităţi: fie faceţi o căutare după anumite cuvinte care vă interesează, fie căutaţi prin selectarea unei patologii predefinite în motorul de căutare, fie căutaţi asociaţiile de pacienţi care activează într-un anumit judeţ, fie aveţi posibilitatea de a vizualiza întreaga bază de date în ordine alfabetică.

small_image

Atenţie!

Fiecare înscriere din CNAP este verificată şi aprobată înainte de a fi publicată pe site.

small_image

Căutare rapidă

Catalogul este in asa fel construit incat informatia sa fie foarte usor de gasit. Cautarea avansata ofera posibilitatea vizionarii intrarilor dupa foarte multe criterii: judet, patologie, denumire, cuvinte cheie etc.