Harta furnizorilor de servicii medicale oncologice de stat sau privat din România2024-01-17T11:40:06+02:00

CĂLĂTORIA PACIENTEI CU CANCER DE SÂN

Să fii pacientă cu cancer de sân nu este deloc ușor. Dincolo de problema serioasă de sănătate, există și aspectul navigării prin sistemul de sănătate.

Unde să mergi pentru diagnosticare? Pentru tratament? Pentru complicații?

Din păcate, de multe ori, mulți pacienți nu știu de unde să înceapă și familia și prietenii sunt cele mai bune resurse.
De aceea, Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România a căutat să pună împreună informațiile publice existente și să ofere un instrument cu informații utile despre furnizorii de servicii medicale oncologice de stat sau privați. Totodată, am adaugat informații și despre centre de îngrijiri paliative.
Dacă totuși, nu vă descurcați și aveți nevoie de un sfat sau de o ghidare, ne puteți scrie pe formularul de mai jos și vom încerca să găsim o soluție la problema dvs.

Proiect realizat cu sprijinul

                 

HARTA FURNIZORILOR DE SERVICII MEDICALE ONCOLOGICE DE STAT SAU PRIVAT DIN ROMÂNIA

(Te rugăm să selectezi JUDEȚUL, din harta de mai jos, în care dorești să afli furnizorii de servicii medicale oncologice)

Alba Arad Argeș Bacău Bihor Bistrița-Năsăud Botoșani Brașov Brăila București Buzău Caraș-Severin Călărași Cluj Constanța Covasna Dâmbovița Dolj Galați Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomița Iași Ilfov Maramureș Mehedinți Mureș Neamț Olt Prahova Satu Mare Sălaj Sibiu Suceava Teleorman Timiș Tulcea Vaslui Vâlcea Vrancea