Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” si Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România organizează sâmbătă, 14 octombrie, între orele 9.00 și 13.00 o sesiune de informare si testare pentru cancerul colorectal/leziunilor precanceroase pentru persoanele din București și Ilfov cât și pentru aparținătorii acestora, cu vârsta cuprinsă între 50-74 ani și cu domiciliul/reședința in București/Ilfov.
Este nevoie de o copie/fotografie a CI și numărul de telefon.

Testul rapid FIT va fi oferit celor interesați in cadrul sesiunii de informare și testare din 14 Octombrie. Recoltarea se realizează la domiciliu, foarte simplu din scaun.

In cazul unui test pozitiv puteți beneficia de colonoscopie cu sedare, ce va fi efectuata gratuit de către specialiștii gastroenterologi de la Spitalul Militar . Colonoscopia se realizează cu sedare pentru un grad de confort cat mai ridicat si numai cu acordul pacientului.

Testările sunt organizate în cadrul unui proiect de screening pentru depistarea cancerului și leziunilor precanceroase cu finanțare europeană.
Un gest simplu care va poate salva viată!

Medic coordonator: dr. DANIELESCU LANDA-ANTOANELA
Când: 14 Octombrie între orele 09:00 – 13:30
Adresa: Clinica LILMED, str. Suzana nr. 7, corp 1, parter, sala de recoltări
Tel: 0752.309.251