În data de 25 februarie, ora 11.00, vom organiza o noua sesiune de testare gratuită pentru cancerul colorectal în cadrul Cabinetului dr. Marina Pircălabu, situat în Piața Națiunilor Unite nr. 3-5, foarte aproape de statia de metrou Unirii (intrarea se face prin spatele cladirii).

Pot beneficia toate persoanele cu vârsta între 50 și 74 de ani cu domiciliul în București sau județul Ilfov care se înscriu completând formularul de mai jos.

Am reluat sesiunile de testare întrucât în ultima perioadă tot mai multe persoane înțeleg importanța prevenției și vin să se testeze. La sesiunea de testare organizată în data de 21 ianuarie, am avut un număr de 165 persoane informate și testate.

Nu trebuie să fiți asigurat pentru a vă face testul. Testul este neinvaziv și se recolteaza acasa.

Testarea constă în înmânarea de către dr. Pîrcălabu al testului rapid FIT și explicarea cum trebuie făcută recoltarea acasă. Testul FIT este un test de hemoragii oculte, care pune în evidență prezența unei surse de sângerare la nivelul tractului digestiv.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului ROCCAS II București – Ilfov, derulat de Spitalul de Urgență Militar Central și Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România.

Vă puteți înscrie completând formularul de mai jos si un membru al echipei COPAC vă va contacta si oferi toate detaliile legate de testare. Puteti înscrie un părinte sau un bunic, iar echipa noastră il va contacta și oferi toate informațiile despre testare.

Vă așteptăm cu drag alături de noi! Haideți să ne protejăm sănătatea noastră și a persoanelor dragi!

Testare Piata Natiunilor Unite – Google Forms