În data de 21 ianuarie, ora 11.00, vom organiza o nouă sesiune de testare gratuită pentru cancerul colorectal în cabinetul medical din strada Cobălcescu, nr. 2 (situată în centrul Bucureștiului, lângă Parcul Cișmigiu). Medicul care va coordona testarea este dr. Daciana Toma.

Pot beneficia toate persoanele cu vârsta între 50 și 74 de ani cu domiciliul în București sau județul Ilfov care se înscriu completând formularul de mai jos.

Nu trebuie să fiți asigurat pentru a vă face testul. Testul este neivaziv și se realizeaza acasă.

Testarea constă în înmânarea de către medicul de familie al testului rapid FIT și explicarea cum trebuie făcută recoltarea acasă. Testul FIT este un test de hemoragii oculte, care pune în evidență prezența unei surse de sângerare la nivelul tractului digestiv.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului ROCCAS II București – Ilfov, derulat de Spitalul de Urgență Militar Central și Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România.

Vă puteți înscrie completând formularul de mai jos si un membru al echipei COPAC vă va contacta si oferi toate detaliile legate de testare.

De asemenea, puteti înscrie un părinte sau un bunic, iar echipa noastră il va contacta și oferi toate informațiile despre testare.

Vă așteptăm cu drag alături de noi! Haideți să ne protejăm sănătatea noastră și a persoanelor dragi!