Primul eveniment online DEMO DAY, organizat in cadrul proiectului SHIFT HUB, va avea loc in data de 19 martie, de la 11.00 la 13.00 (ora Romaniei) si va oferi oportunitatea de a explora trei cazuri de tehnologie din zona medicala.

Evenimentul este organizat de SHIFT – HUB, proiect finantat prin Horizon Europe si Institutil de Informatica Biomedicala din cadrul Universitatii de Medicina Koln.

Informatii despre Demonstratii:

  • PADMEeste o platforma de analiza si invatare automata pentru companii, implementata cu succes in mai multe infrastructuri de date de cercetare. Ofera o platfoma securizata pentru transferul de algoritmi si sarcini de analiza, un mediu izolat pentru a derula sarcini ce implica datele si instrumente pentru a preveni scurgerile de date.
  • PURAITE este un start-up tanar, cu tehnologie centrata pe un moto de cautare cu Inteligenta artificiala – AI, orientat spre cercetatorii din medicina. Scopul lor este de a revolutiona modul in care mediul academic realizeaza cercetari prin reducerea timpului, oferind tehnologie AI de ultima ora.
  • SRDC este un IMM cu performanta ridicata care va prezenta ecosistemul OnFhir.io, punctil central pentru o platforma de management al bolilor cronice si KronIQ, o platforma integrata cu servicii de suport a deciziilor pentru diagnosticarea, monitorizarea si gestionarea bolilor cronice.

Este o sansa de a afla lucruri utile despre inovatorii din sanatatea digitala.

Va puteti inscrie completand formularul de mai jos:

https://www.digitalsme.eu/events/shifthub-online-demoday-cologne/