În data de 27 mai, ora 10.00, vom organiza o noua sesiune de testare gratuită pentru cancerul colorectal în cadrul Policlinicii Vitan et. 1, camera 144. Medicii cordonatori ai testării vor fi. dr. Daniela Baltă și dr. Ligia Moșneaga.

Pot beneficia toate persoanele cu vârsta între 50 și 74 de ani cu domiciliul în București sau județul Ilfov care se înscriu completând formularul de mai jos.

Nu trebuie să fiți asigurat pentru a vă face testul. Testul este neivaziv și se realizeaza acasă.

Testarea constă în înmânarea de către doamnele doctor al testului rapid FIT și explicarea cum trebuie făcută recoltarea acasă. Testul FIT este un test de hemoragii oculte, care pune în evidență prezența unei surse de sângerare la nivelul tractului digestiv.

Rezultatele testelor vor fi anuntate dupa aproximativ 3 saptamani. Persoanele, al caror test a iesit pozitiv, sunt contactate de doamnele doctor si programate la colonoscopie, daca sunt de acord. Persoanele al caror test a iesit negativ vor primi buletinele de analize electronice pe whatsupp sau email, în funcție de optiune.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului ROCCAS II București – Ilfov, derulat de Spitalul Universitar de Urgență Militar Central și Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România.

Vă așteptăm cu drag alături de noi! Haideți să ne protejăm sănătatea noastră și a persoanelor dragi!