AIS Clinics & Hospital în parteneriat cu Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” si Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România organizează Sambata, 06 Mai un eveniment gratuit de testare pentru cancerul colorectal la sediul său din Șos. Alexandriei, nr.144, sect.5 în intervalul orar 10.00 – 14.00.

Acțiunea se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsa intre 50-74 ani si cu domiciliul/reședința în București/Ilfov.

Din cadrul Clinicii AIS vor participa Dr. Mariana Bertea, Dr. Natalia Zarjitchi si Dr. Alice Pătru.

Nu trebuie să fiți asigurat pentru a vă face testul. Acesta este neinvaziv și se recoltează acasă.

Testul FIT este un test de hemoragii oculte, care pune în evidență prezența unei surse de sângerare la nivelul tractului digestiv.

După ce vă înscrieți completând formularul de mai sus, un membru al echipei vă va contacta și oferi toate detaliile legate de testare. Puteti înscrie un părinte sau un bunic, iar echipa noastră il va contacta și oferi toate informațiile despre testare.

In cazul unui test pozitiv puteți beneficia de investigații suplimentare gratuite. Astfel, puteți beneficia de colonoscopie, ce va fi efectuata in mod gratuit la Spitalul Militar de către medici specialiști gastroenterologi. Colonoscopia se realizează cu sedare pentru un grad de confort cât mai ridicat și numai cu acordul pacientului.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului ROCCAS II București – Ilfov, derulat de Spitalul Universitar Militar Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila” și Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România.