În data de 17 februarie, ora 16.00, vom organiza o noua sesiune de testare gratuită pentru cancerul colorectal în cadrul Policlinicii Vitan et. 1, camera 144. Medicii cordonatori ai testării vor fi. dr. Daniel Baltă și dr. Ligia Moșneaga.

Pot beneficia toate persoanele cu vârsta între 50 și 74 de ani cu domiciliul în București sau județul Ilfov care se înscriu completând formularul de mai jos.

Am reluat sesiunile de testare întrucât în ultima perioadă tot mai multe persoane înțeleg importanța prevenției și vin să se testeze. La sesiunea de testare organizată în data de 21 ianuarie, am avut un număr de 165 persoane informate și testate.

Nu trebuie să fiți asigurat pentru a vă face testul. Testul este neivaziv și se realizeaza acasă.

Testarea constă în înmânarea de către dr. Baltă și Moșneaga al testului rapid FIT și explicarea cum trebuie făcută recoltarea acasă. Testul FIT este un test de hemoragii oculte, care pune în evidență prezența unei surse de sângerare la nivelul tractului digestiv.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului ROCCAS II București – Ilfov, derulat de Spitalul de Urgență Militar Central și Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România.

Vă așteptăm cu drag alături de noi! Haideți să ne protejăm sănătatea noastră și a persoanelor dragi!