Din cauza numarului insuficient de inscrieri, am decis sa prelungim perioada de inscriere la workshopul de comunicare cu medicul dedicat pacientilor cu boli cardiovasculare.

Workshopul va avea loc miercuri, 2 februarie 2022, ora 18.00 pe platform Zoom. Vom trimite pe e-mail persoanelor inscrise linkul de logare pe e-mail.

Ne propunem să discutăm despre aspecte simple dar importante cum ar fi: ce să îl întreb pe medic? Ce să nu îl întreb? Se va supăra sau nu? Ce pot face pentru a înțelege mai bine afecțiunea și ce am de făcut? Cum pot să eficientizez discuția și să aflu mai multe?

Totodată, ne dorim să împărtășim între participante experiențele avute, să aflăm ce putem învăța din ele și cum le putem îmbunătăți data viitoare. Una dintre cele mai mari îngrijorări este: Se va agrava boala? Ce complicații voi avea? Ne dorim să discutăm și despre acest aspect.

Vom trece în revistă și alte surse de informare pentru boli cardiovasculare și vom discuta și despre importanța împărtășirii informațiilor cu alți pacienți.

Workshopul își propune să ofere o perspectivă completă asupra comunicării cu medicul și este organizat în cadrul campaniei ”Bolile de inimă nu așteaptă trecerea pandemiei. Mergi la medic!”., derulată de Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România, în parteneriat cu Fundația Română a Inimii

 

Vă invităm să vă înscrieți completând formularul de mai jos:

Workshop comunicare boli de inima
Diagnostic
Ştiţi să folosiţi platforma Zoom?
SUNT / NU SUNT
de acord ca datele mele personale sa fie folosite pentru organizarea grupurilor de suport din lunile septembrie – noiembrie 2021 sau pentru a ma invita la diverse cursuri/evenimente ale COPAC.