Realuăm anunțul și vă invităm să vă înscrieți la workshopul de comunicare cu medicul dedicat pacientelor cu cancer de sân, care a fost reprogramat pentru data de 19 ianuarie, de la ora 18.00.

Workshopul va avea loc online pe platforma Zoom.

Ne propunem să discutăm despre aspecte simple dar importante cum ar fi: ce să îl întreb pe medic? Ce să nu îl întreb? Se va supăra sau nu? Ce pot face pentru a înțelege mai bine afecțiunea și ce am de făcut? Cum pot să eficientizez discuția și să aflu mai multe?

Totodată, ne dorim să împărtășim între participante experiențele avute, să aflăm ce putem învăța din ele și cum le putem îmbunătăți data viitoare. Una dintre cele mai mari îngrijorări este Va recidiva cancerul? Ne dorim să discutăm și despre acest aspect.

Vom trece în revistă și alte surse de informare pentru cancer și vom discuta și despre importanța psihologului în călătoria pacientei cu cancer de sân.

Workshopul își propune să ofere o perspectivă completă asupra comunicării cu medicul și este organizat în cadrul campaniei ”Ce are ea? Ce au ele în comun?”., derulată de Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România

Vă invităm să vă înscrieți completând formularul de mai jos:

Workshop comunicare cancer de san
Sunteţi în faza de tratament?
SUNT / NU SUNT
de acord ca datele mele personale sa fie folosite pentru organizarea grupurilor de suport din lunile septembrie – noiembrie 2021 sau pentru a ma invita la diverse cursuri/evenimente ale COPAC.