În data de 8 aprilie, ora 10.00 vom organiza o noua sesiune de testare gratuită pentru cancerul colorectal în cadrul Policlinicii Titan, situată în Bd. Nicolae Grigorescu nr. 41, sector 3. Testarea este organizată de echipa Coaliției Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România și coordonată de dr. Cristina Dorojan și dr. Silvia Mihiotis.

Pot beneficia toate persoanele cu vârsta între 50 și 74 de ani cu domiciliul în București sau județul Ilfov care se înscriu completând formularul de mai jos.

Nu trebuie să fiți asigurat pentru a vă face testul. Testul este neinvaziv și se recolteaza acasa.

Testarea constă în înmânarea de către medic al testului rapid FIT și explicarea cum trebuie făcută recoltarea acasă. Testul FIT este un test de hemoragii oculte, care pune în evidență prezența unei surse de sângerare la nivelul tractului digestiv.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului ROCCAS II București – Ilfov, derulat de Spitalul de Urgență Militar Central și COPAC.

Vă puteți înscrie completând formularul de mai jos si un membru al echipei COPAC vă va contacta si oferi toate detaliile legate de testare. Puteti înscrie un părinte sau un bunic, iar echipa noastră il va contacta și oferi toate informațiile despre testare.

Vă așteptăm cu drag alături de noi! Haideți să ne protejăm sănătatea noastră și a persoanelor dragi!